Agjenda 1983

Agjenda 1983

1982

 

Ka dizenjuar dhe kuruar Agjendën “1983” për shtëpinë e botimit “Libero Scambio” në Firence në vitin 1982. Bashkë-autor me Oriana Lancionin. Fotografitë dhe vizatimet e autoreve janë tregimi i ditëve dhe i muajve që rastësisht apo në mënyre fikse kanë lidhje me stinët. Kopertina është një model Kozmik që lidh ngjyrat dhe stinët. Çdo muaj ka një grafikë të veten. Disa senjale jeshile tregojnë disa zakone. Hapësira për të shkruar ka një nën-linje ndryshe për secilën nga 365 ditët. Janë përdorur edhe imazhe që riprodhojnë punime të autorëve të tjerë. Me bashkëpunimin e Fabio Chiantinit.