Presidio Medico San Gallicano

Presidio Medico San Gallicano

2003

Ka kuruar projekte ristrukturimi në “San Gallicano” në Romë në vitin 2003 për “Bambini in Emergenza”. Në bashkëpunim me vullnetar dhe studenta të Akademisë së Arteve të Bukura të Firences. Janë sistemuar kështu shumë hapesira si: dhoma pritje për të mëdhenjtë, dhoma pritje për fëmijët, dekore avjonesh tridimensional, ambulatorë, decore në mure, zyra. Janë realizuar ndërhyrje për të gjallëruar hapësirën dhe muret, për të mbuluar difektet. Janë përdorur materiale rekuperi. Është inauguruar nga Patch Adams. Me bashkëpunimin e Mino Damatos, Nike Magnonit, Anna Angelinit, Federico D’Orazios, Thomas Virgillitos, Luca Buzzichellit, Niccolò Angelit dhe Erica Scales.