Pavioni i orizit

Pavioni i orizit

2007

Është realizuar në Brighton të Anglisë në muajin gusht të vitit 2007. Titullohet “The Rice Pavillion” dhe është modeli i “Pavillion”, ndërtesa më e rëndësishme në Brighton e cila është e realizuar në stilin moresco. Për ta realizuar janë përduror pesë ton oriz të inkartuar në mënyrë hermetike. Punimi është realizuar brenda Jubilee Library me bashkëpunimin e bashkisë së Brighton dhe artistët Emilia Telese dhe Guyan Porter. Ka qëndruar në ekspozitë për disa javë dhe më pas është zmontuar dhe trasferuar per tju dhuruar për konsumim fëmijevë në Mozambik.