Museu i “Riserva Marina di Miramare”

Museu i “Riserva Marina di Miramare”

2000

Projektimi i të gjithë mobilimit të alestimit të “Museo della Riserva Marina di Miramare” për WWF në Trieste në 2000. Janë projektuar në detalje ambientet e Mikpritjes, Cliff, Pishina të prekshme, Gjeografi Mediterrane, Kube zhytjeje, Cnidoblasto dhe shtresën prej silikoni.E krijuar per shumndjeshmërinë i duhet femijeve dhe të rinjve si përgatitje. Kjo strukture stimulon shtratin e pasqyrës së detit në nord të Triestes, por edhe më në cep të detit më në nord të Mediterranit. Vizitatoret mund të hyjnë vetëm zbathur. Keshillime në grafike dhe komunikim. Ne bashkëpunim me Machina di Prato dhe Franco Zuppan.