Reception

Reception

2013

Ka të bejë me realizimin e banakut të mikpritjes së Pallatit të Kongreseve të Luganos, e cila është ndërtuar me pako orizi nga një kilogram, për një totale 1,5 ton. Është realizuar në muajin e tetorit në vitin 2013 gjatë edicionit të tretë të Forumit të Paqes të Luganos e organizuar nga MaffeiNetworkSA. Më pas instalazioni është zmontuar nga fëmijët e shkollave të ndryshme të Cantones dhe orizi i është dhuruar shoqatave të ndryshme që merren me ndihmën e familjeve në veshtirësi ekonomike. Me bashkëpunimin e Jonida Xherrit, Gloria Bertolotid dhe Mirarchi Sheilas.