_Start Point

Start Point

2015

 

“Start Point” bashkë-kurator me Paola Bitellin dhe Valeria Brunin në një katallog që dokumenton punimet e studentave të Akademisë së Arteve të Bukura të Firences për editorin “Gli Ori” në Firence në vitin 2015. Katallogu në pesë kapituj-eksperience ekspozitive të realizuara në Firence dhe rreth saj. I jepet kujdes i veçantë alestimit me material të rekuperuar. Gati 100 kopje katallogu kanë kopertinën me lekurë fallso të rìmarrur ne Diskarike dhe janë të numëruara, të tjerat janë për tu shitur në dyqane, libreri apo muze. Teksti i Moncef Ben Moussa, është një omazh për Muzeun e Bardos në Tunizi i cili u qëllua në mënyre barbare nga një komandë ISIS. Gra fika është kuruar nga biennio i kursit të gra fikut nga e njëjta Akademi dhe nga Maurizio Di Lella. Në gjuhën angleze, italjane dhe kineze.