Shkolla

Shkolla

1997

Projekti ka të bëjë me realizimin e një klase të një shkolle në vitin 1997 ku muret janë realizuar me pako orizi të mbyllura në mënyrë hermetike nga një kilogram secila. E realizuar gjatë “Vitasana” në një ekspozitë mbi produktet e riciklimit ne Fierën e Romës. Mbas përfundimit të ekspozitës pakot e orizit janë dhuruar në Kosovë dhe Singureni në Rumani për tu konsumuar nga fëmijët e jetimoreve. E realizuar me Alberto Grassin dhe me bashkëpunimin e shoqatës Bambini in emergenza dhe Legambiente.