Initinere

Initinere

2003

“Initinere” është titulli i një konsulenze artistike në realizimin e një manifestimi të artit publik në Salento gjatë stinës së verës të vitit 2003. Në këtë projekt janë përfshirë bashkitë e: Casaranos, Ugentos, Presicces, Barbaranos, Acquaricas de Capo, Sternatias, Otrantos, Galatinas, Gallipolit, Corfu dhe Akademia Gestaltung në Muenster. Ndërsa 21 janë artistët internazionale që kanë marrë pjesë. Ka pasur edhe shkrim të teksteve dhe konsultim në grafikë të posterave. Me bashkëpunimin e Mario Paianos, Nicola Sansòs dhe Claudio Pedones.