Pa kufi

Pa kufi

2007

Realizimi është bërë në Gjenovë në vitin 2007, titullohet “Pa Kufi” dhe është bashkëautor me Angela Nocentinin. Është një rreth i sheshtë prej 6×3 metra, i berë nga rreth 17.000 quadrate nga të gjithe mbeturinat ekzistuese. Këtu bota është ndërtuar me materiale të krijuara nga bashkëpunimi i njeriut me planetin ku njëri trasformon tjetrin dhe e vendos në pozicionin e vet. Don edhe të jetë dimostrimi e asaj që ne themi se mbeturinat në realitet jane materiale të nevojshme, janë një burim. Realizuar me rastin e “Festivali i Shkencës së Gjenovës” është vizituar vazhdimisht nga studentat dhe mësuesit e tyre. Në bashkëpunim me Sergio Risalitin.