Lojmobilje

“Lojmobilje”

1977

Ka realizuar një projekt komplet të një sistemi të mobilimit që ka bashkë funksionimin e lojës në jetën praktike. Është titulluar “Giocarredo-Lojmobilje” dhe është prodhuar nga Cooperativa Gonzagarredi në Mantova në vitin 1977. Bashkëautor me Coopeeativen CIDOM të Ankonës. Bashkëpunime në grafikën dhe në aspektin e komunikimit me “Centro Studi- Qender Studimesh” të agjencisë prodhuese. Janë pakësuar në minimum si numër i tipologjive të komponenteve singolar por mund të formosh shumë mikrohapësira me risultate të ndryshme mobilimi. Të përshtatshme për kopshte por edhe për çerdhe. Me bashkëpunimin e Giuseppe Marangonit, Giovanni Verolit, Saturno Spinsantit, Marco Baccarinit dhe Vinvenza Frettas.