Projekte Internazionale Kooperimi

Projekte Internazionale Kooperimi

1996

Aktivitete të projektimit të lojërave në hapësireë të jashtme, kërkim dhe pjesëmarrje në “International Cooperation Project” për zhvillimin e design industrial dhe teknikave të imballazhit në 1996 në Taejon në Korenë e Jugut. E organizuar nga KIDP dhe KCCI dhe sposorizuar nga “Ministry of Trade, Industry and Energy”. Realizime të modeleve, projektime në shkallë, kërkime, valutime, vizatime dhe lexime në Universitetin e Taejon. Ne bashkëpunim me Vincenzo Giubaan dhe Irene Ivoin.