Leksione mbi Design

Leksione mbi Design

2004

Workshop me studentat dhe artistat indipendent për “Center Contemporary Art of Afghanistan- Qëndra e Artit Bashkëkohor në Afganistan” dhe “School of Hope-Shkolla e Shpresës” në Kabul në vitin 2004. Është vendosur qëllimi për të ndërtuar, ndërmjet të shprehurit artistik, marrëdhenieve të reja nga nevojat e formimit të artistëve autonom dhe atyre të istituzioneve akademike. Redaksioni i programit dhe rregullave për “Centro per l’Arte Contemporanea-Qëndra e Artit Bashkëkohor”. Leksione mbi vizatimin. Takim me Ministrin e Kulturës të shtetit të Karzai. Konferenza në Fakultetin e Arteve të Bukura dhe vizita ku realizohen punime të Artit të Aplikuar në qeramikë, stofa, tapete. Takime në Museun Arkologjik me restauratoret që kurojnë repertorët e prishur nga nderhyrjet talibane. Me bashkëpunimin e: Fredric Levratit, Sislej Xhafës, Roya Ghiasys, Zolaykha Sherzadit dhe Rahraw Omarzadit.

 

 

« 2 »