Ambasada e fëmijëve

Ambasada e fëmijëve

2009

Është aktivuar për të trasformuar një hapësirë private në një vend mikpritës për fëmijë, të titulluar “Ambasada e fëmijevë”. Realizuar bashkë me shoqatën “Bambini in Emergenza” në Romë në vitin 2009. Alestimet, mobilimet dhe festa e inaugurimit i duhet studentave të Akademisë së Arteve të Bukura të Firences. Guzhina, banjo, zyrat, tarazat dhe hapësirat e gjumit tregojnë planimetrinë e Ambasadës. Në konkluzionin e mobilimit janë nderthurur kombinime industriale me ndërhyrje manuale. Gjithashtu janë riçikluar mobilje të studjos të vjetër të gazetarit Mino Damatos. Me bashkëpunimin e Bashkisë së Romës.