Cinecittà e Fëmijëve

Cinecittà e Fëmijëve

2002

“Cinecittà dei Bambini” është një projekt me video dhe kinema i realizuar me fëmijët. Bashkëautor me Stefano Scialottin per “Dinamo Italia” në Cinecittà në Romë në vitin 2002. Aktiviteti me fëmijët është i bërë ndërmjet vidjove të cilat disa herë tregojnë mbi lajmet e ndryshme dhe disa herë me histori personale. Me bashkinë e Romës dhe Cinecittà Holding. Ka pasur trasferime në shkolla jashtë territorit, me Videobox, Kurse Kinemaje, Televisive, Recitime dhe Zëra. Me bashkëpunimin e Giuseppe Marangonit dhe Gonzagarredi di Mantovas.