Mirëqenie në Shkollë

Mirëqenie në Shkollë

2000

 

“Benessere a Scuola” për Edicom, Udine 2000. Kurator i volumit që mbledh kontribute të ndryshme mbi temën qëndrore për kualitetin e jetës në hapësira edukative si mobilimi. Janë aktet e një konvenji mbajtur në vitin 1999 në Impruneta në Firence dhe rezultatet e nje workshopi që ka mbajtur në vitin 1998 në dy klasa në një shkollë të mesme në të njëjtën bashki në Impruneta. Të rinjtë kanë realizuar modele të mobilimit që do donin të kishin në shkollën e tyre. Në mizurë për to dhe me ngjyrat e duhura për të jetuar shkollën si një ambjent mikpritës dhe familjar. Hyrje e Cesare Cristofolinit.