Mobilime për Pediatrine Umberto I

Mobilime për Pediatrine Umberto I

1997

Ka kuruar pjesë të mobilimit në repartin Pidiatrik Onkologjik Umberto 1° për shoqatën “Bambini in Emergenza në Romë 1997. Ka riaktivizuar hapësira për të luajtur dhe për të lexuar me rafte kastile, krevate dhe komodina me llampa shtëpijake dhe dekore për të rritur fantazinë me shumë ngjyra alegro dhe stimuluese. Me ndihmën e vullnetarëve ka qenë e mundur të mbarohet puna në të gjithë repartin për 60 ditë. Me bashkëpunimin e Gonzagarredit, Bambini in Emergenza, Mino Damatos dhe Nike Magnonit.