Mobilime për Vila Ulrich

Mobilime për Vila Ulrich

2001

Ka kuruar projektime mbi mobilimin dhe alestimin në Villa Ulrich, nje komunitet per vajza mama të varura nga droga në San Mauro Torinese për “Gruppo Adele” e Luigi Ciottit në vitin 2001. Mysafirët e Vilës janë nena minorene me fëmijë dhe mund të qëndrojnë në këtë ndërtesë për disa muaj ose për një vit. Gjithashtu ka projektuar një cerdhe brenda Vilës për 10 fëmijë me mobilimin e duhur. Një program televiziv në Canale 5 ka mundur të ndjek aktivitetin për ti dhënë në 60 dite hapësirat e përfunduara. Realizmi i projektit është mundesuar faleminderit kontributit të Luciano Pavatottit. Në ideimin e disa zgjedhjeve si për raftet dhe pasqyrat ka bashkëpunuar me neuropsikjatrin Giovanni Bollean. Me bashkëpunimin e Luigi Ciottit, Canale 5, Marcello Melloni, Gonzagarredi, Mauro Minozzi, il Gabibbo dhe Chenè Gomez.