Një botë prej letre

Një botë prej letre

2012

 

Një botë prej letre Art dhe Design” veshje dhe objekte të realizuara nga studentë të Akademisë të Arteve të Bukura në Firence, editor SKIRA, Milano, 2012. Bashkë-autor me Angela Nocentinin. Libri ilustron 59 realizime, të gjitha të bera në mënyre rigoroze me letër dhe karton, në secilën mund te shohim një funksion, praktikë tipike kjo e dizenjatoreve industrialë, apo një mesazh me kontribut social apo industrial. Tekstet tregojnë eksperiencën didatike të autorëve të rinj apo kontributet kritike të Bianca Cappellos, Walter Tamarrit, Luigi Lombardi Vallaurit dhe Pietro Gaglianòs.