Qendër e edukimit ambiental

Qendër e edukimit ambiental

1997

Ka projektuar mobilie, alestimente, stampa, grafike, dekorime të brendshme dhe të jashtme për “Centro per l’Educazione Ambientale e lo Sviluppo Sostenibile-Qendrën mbi Edukimin e Ambientit dhe të Zhvillimit Sostenibël”. Për bashkinë dhe për konsorcion e “Mediterranit”. Ka organizuar disa aktivitete laboratori dhe seminare duke filluar nga viti 1997. Për disa vite Arborea ka qenë një qendër pilote për kërkimin dhe ruajtjen e një sërë takimesh, kongreseve dhe aktivitete editorale për përhapjen e Edukimit Ambiental në Sardegnë. Në bashkëpunim me Anna Laccin, Sergio Cossun dhe Adriana Casun.