Qyteti i fëmijëve

Qyteti i fëmijëve

2001

Ka projektuar targën, alestimin, mobilimin e brendshëm dhe të jashtëm të të gjithë hapesirës të “Città dei Ragazzi-Qyteti i fëmijëve” realizuar në 2001 për Bashkinë e Cosencës. Në hapesira të ndryshme në ambjentet e brendshme dhe të jashtme alestimi ju është përshtatur nevojave të ndryshme për të luajtur për fëmijët. Funksionet janë të shprëndara në katër hapësira: Bashkia, Ludoteka, Laboratore, Teatër dhe Televizion multimedial (me lidhje direkte me një kanal televiziv). Brenda këtyre shumë hapesira të vogla japin mundësinë për të mikpritur me qindra të rinj dhe pedagog. Pjesëmarrje në kongrese dhe takime. Me bashkëpunimin e Gonzagarredi, Machina, Maria Rosaria Mossuttos, Stefano Scialottit dhe Amilcare Acerbit.