Scart, përdorim dhe bukuri

Scart, përdorim dhe bukuri

2009

 

“Scart, useful and beautiful sides of waste”. Bashkë-autor për Edicioni Bandechi dhe Vivaldi, Pisa, 2009. Është një libër që ilustron me përkujdesi shumë objekte të lindura në vitet e fundit nga artistë, studenta, profesorë dhe mban tekste që ndihmojnë për të venë në dukje të gjithë artin e riçiklimit në aspektin kulturor që i përket. Të gjitha realizimet kanë lindur brenda projektit SCART, të aktivizuar nga agjencia Ecolevante dhe më pas nga Waste Recycling në Santa Croce sull’Arno. Me tekste të Maurizio Gianit, Eugenio Cecionit, Angela Nocentinit, Pietro Gaglianòs, Vittorio Colombos, Carlo Titomanlios dhe Lorenzo Vivarellit.