Tendë e Shpresës

Tendë e Shpresës

2006

“Tent of Hope” është një instalazion për Freeshout Festival që është bërë në Prato në vitin 2006. Ka të bëjë me një tendë ushtarake e cila ka qenë mbuluar me qindra kile rrobash për te cilat qyteti i Pratos është treguar shumë bamirës. Don të jetë një ftesë mbi trasformimin e të gjithë ushtrive të luftës në ushtri civile. Me bashkëpunimin e “Freeshout”, Federico D’Orazios dhe pesë studentave të Akademisë së Arteve të Bukura të Firences.