ESTETIKË SOLIDALE

ESTETIKË SOLIDALE

Projekte dhe realizime që karakterizohen si akte vullnetare sociale dhe eksperimente estetike sostenibile. Rekuperimi i materialeve që mund të ripërdoren për familje dhe spitale ku jetojnë fëmijë në vështirësi si në Rumani që është pjesë e këtij kërkimi apo si edhe mënyrat më inovative për zgjidhjet në Villa Ulrich në Torino. Disa projekte përdorin ironinë për të treguar probleme të feve si për shëmbull për Contrajubilaeum në Firence apo Altari double-face në Singureni të Rumanisë.

 

Ambasada e fëmijevë, ROMA

 

Fëmijë në Emergjencë, ROMANIA

 

Contrajubilaeum, FIRENZE

 

Handicap Surveying, FIRENZE

 

Altari dopio-fytyre, SINGURENI

 

Liria e lapsit, FIESOLE

 

Presidio Medico San Gallicano, ROMA

 

Mobilime për Vila Ulrich, TORINO

 

Mobilime për Pediatrine Umberto I, ROMA