PROJEKTE PËR FËMIJËT

PROJEKTE PËR FËMIJËT

Projekte mbi hapësirat dhe produktet e design edukative për të përmirësuar kualitetin e jetës të fëmijëve dhe të rinjve. Të konceptuar për të edukuar mbi zhvillimin e qëndrueshëm si në Arborea ose për të përgatitur në përfshirjen në Trieste, alfabetizimi në përdorimin kreativ të teknologjive si për “Cinecittà dei bambini” (“Cinecittà të fëmijëve”) në Romë. Në disa raste ka të bëjë me mobilimin total si në Kozence apo me katallog të plotë të mobilimit mbi design industrial për kopshte dhe shkolla fillore të realizuara në Mantova. Aspekti ekologjik dhe ripërdorimi i materialeve industriale është marrë në konsideratë në secilin projekt.

 

Qendër e edukimit ambiental, ARBOREA

 

Cinecittà e Fëmijëve, ROMA

 

Qyteti i fëmijëve, COSENZA

 

Projekte Internazionale Kooperimi, TAEJON

 

Laborator për Edukimin Muzikal, FORLÌ

 

Lojmobilje, MANTOVA

 

Design për shkollën, MANTOVA

 

Laborator Multidisiplinare, GROSSETO

 

Museu i “Riserva Marina di Miramare”, TRIESTE